fredag, september 28, 2007

yrsnö; jag glömmer inte

"Synen på sexualitet förändras. I dag finns betalkanaler med erotik, gruppsex är ett känt begrepp och det finns äktenskap mellan människor av samma kön. Vi måste förstå de nya refrensramarna, sa Mutvei under slutpläderingen."

Citat av Peter Mutvei, advokat till 21-åringen som är åtalad för våldtäkt

fy fan.
ALLTSÅ FY FAN!
mansgrisar försvarar mansgrisar. jo det är väl korrekt. men de tre sakerna i samma mening, som ett försvar mot att kvinnan ifråga blivit synbart misshandlad under vad som enligt försvaret var "frivilligt dominant sex".


okej. djupt andetag.
HUR I HELVETE KAN MAN
ett) försvara en våldtäkt med att det finns porr på tv? jaha? så att människor förnedras på film, i en industri, gör det okej att förnedra folk efter en kväll på krogen?
två) ens tro att gruppsex är ett nytt begrepp, eller ens likställa gruppsex med två äldre män mot en yngre kvinna som blir misshandlad?
tre) BLANDA IN HOMOSEXUELLA FÖRHÅLLANDEN I FRÅGAN? nej nu jävlar. som om det skulle... som om det skulle vara, på något sätt likvärdigt?

"synen på sexualitet förändras", my ass.
kvinnan är, uppenbarligen, fortfarande någon som man får göra precis vad fan man vill med och som i hemlighet också vill det själv men försöker sätta dit en för det efteråt.
tack, Peter Mutvei, tack ska du ha. om du har en fru hoppas jag hon slänger ut dig med huvudet före och rumpan bar för du ligger fan lägre på min lista än de där jävla bratsen just nu.

Inga kommentarer: